Wat kost een verhuizing?

wat kost verhuizenEen vraag die ons regelmatig gesteld worden. Het antwoord hierop willen we u daarom ook graag geven. Helaas is er voor een verhuizing geen standaard tarief. De kosten zullen afhangen van verschillende factoren. Denk hierbij aan de afstand,  het aantal spullen, speciale verzorging nodig, moeten er nog meubels gedemonteerd worden. U kunt een verhuisbedrijf voor een geheel verzorgde verhuizing inschakelen maar natuurlijk ook voor enkele aspecten. Heeft u alleen speciaal vervoer nodig of wilt u een verhuislift huren? Via onze gratis vergelijkingsservice kunt u deze kosten in kaart brengen.

De verschillende aspecten zullen worden besproken. Hiervoor zal er tevens een indicatie worden gegeven. Wilt u exact de kosten weten voor uw situatie. Vul dan uw plaatsnaam en wensen in van uw verhuizing. Diverse verhuisbedrijven uit uw regio zullen informatie toesturen. Dit is de beste methode om een antwoord te krijgen op de vraag, wat kost een verhuizing?

Aspecten die de kosten van een verhuizing bepalen

De kosten zijn onder te verdelen in grofweg 5 aspecten. De totale kosten zullen gevormd worden door het werk wat een verhuisbedrijf verricht. Als u goedkoop wilt verhuizen zult u veel zelf kunnen helpen.

  • Hoeveel manuren zullen de verhuizers bezig zijn met de totale verhuizing
  • Welk transport is er nodig voor het efficiënt verplaatsen van uw spullen
  • Moeten uw spullen nog worden ingepakt of doet u dit zelf?
  • Wilt u dat de meubels gedemonteerd en opnieuw gemonteerd worden
  • De locaties van de ruimtes waarvan en waarnaar de spullen verhuist worden

Het uurtarief van een verhuizer

Bij een uurtarief van een verhuisbedrijf Amsterdam kunt u al snel uitgaan van 50 euro per uur. Dit is een gemiddelde waarbij er veel verschil in kan zitten per verhuisbedrijf. Het uurtarief is per man uur, op het moment dat u meerdere verhuizers tegelijkertijd aan het werk heb, kunnen de kosten snel oplopen. Natuurlijk bent u dan wel sneller klaar met de verhuizing, waardoor de stress snel voorbij is.

Naast het uurtarief zult u rekening moeten houden met de huur van de verhuiswagen. Op het moment dat u piano of andere unieke meubels kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.
ook gebruikt maakt van professionele verhuizers, zal er een scherpe prijs voor een verhuiswagen gerekend worden. Vaak wordt er daarom ook een totaal pakket aangeboden van aantal manuren + de huur van een verhuiswagen. Voor speciaal vervoer van een

Inpakwerk ook uitbesteden?

verhuisbedrijfU kunt er voor kiezen om het inpakwerk uit te besteden. Een verhuistip is om dit zelf te regelen, hierdoor kunt u veel kosten besparen. Nog een voordeel hiervan is dat een ander niet aan uw spullen komt. Zelf kunt u de dozen inpakken en vervolgens zullen de verhuizers enkel de verhuisdozen hoeven te verplaatsen.
Sommige meubels zullen gedemonteerd moeten worden. Op het moment dat ze te groot zijn voor een deur moeten ze uit elkaar gehaald worden. Als u hier zelf toe in staat bent, kunt u dit gerust zelf doen. Heeft u hier niet de kennis of kracht voor dan is het verstandig om dit uit te besteden. De verhuizers hebben hier ervaring in en kunnen u hierbij altijd helpen.

Het antwoord op wat kost een verhuizing wordt dus grotendeels bepaald door uw wensen. Let hierbij op wat u kunt besparen op een verhuizing. Zelf bepaald u wat het budget is. Voor elk budget is een verhuizing mogelijk! Vul uw wensen in tijdens de vergelijking en laat de verhuisbedrijven speciaal voor uw situatie een kosten berekening maken.