Verhuisbedrijf Rotterdam

verhuisbedrijf rotterdamOok verhuizen naar een nieuwe locatie in Rotterdam, of wellicht daarbuiten? Kies dan voor ons professionele verhuisbedrijf Rotterdam. Goede service en goed geprijsd. Neem nu contact op.

Uw spullen verhuisd naar een nieuwe locatie in Rotterdam? Of naar een nabij gelegen stad of dorp? Wij zijn flexibel en kunnen u bij diverse zaken assisteren. Naast het verhuizen van uw spullen zijn wij ook inzetbaar voor het uitpakken en inrichten. Onze professionele mensen helpen u graag bij uw verhuizing in regio Rotterdam.

Offerte opvragen verhuisbedrijf Rotterdam

Een offerte aanvragen voor een verhuizing is zeker aan te raden. Door dit bij meerdere bedrijven te doen heeft u een goed beeld bij de mogelijkheden. Enkel als u verhuisbedrijven gaat vergelijken op basis van de offerte, waar moet u dan zoal op gaan letten?

Verhuis offerte, welke kosten staan erop?

Wanneer u een offerte aanvraagt bij een verhuisbedrijf, zullen deze er 1 opstellen op basis van uw wensen. Een offerte is niet binden en neem daarom gerust de tijd om een weloverwogen keuze te maken. Let wel op dat de offerte beperkt geldig kan zijn. Na een aangegeven datum komt de offerte te vervallen en is het mogelijk dat de prijzen van de diensten veranderen.

De totaalprijs

Op de offerte staat vaak een totaalprijs van de gehele verhuizing. De verhuisofferte van verhuisbedrijf Rotterdam geeft daarom een goed beeld van de totale kosten die bij de verhuizing komen kijken. De vraag die u zich moet stellen of deze totaal prijs voor u ook compleet is. Zit hier in alles wat u vraagt van een verhuisbedrijf?

De werkzaamheden

Daarnaast staan er op de offerte de werkzaamheden die voor de totaalprijs zorgen. Loop deze werkzaamheden goed na en bedenk wat er ontbreekt of wat er overbodig is. U heeft bepaalde hulp nodig bij u verhuizing. Op het moment dat er aantal werkzaamheden niet op de offerte staan maar die u wel echt nodig heeft, dan kunt u nogmaals contact opnemen met de verhuizer. Dit geldt natuurlijk ook voor werkzaamheden die erop staan maar die niet nodig zijn, omdat u deze zelf kunt uitvoeren of omdat ze niet van toepassing zijn. Geef deze wijzigingen door om vervolgens een offerte te krijgen waarbij de totaalprijs klopt voor uw verhuizing. Het Rotterdam verhuisbedrijf gaat dan aan de slag om u zorgeloos te verhuizen!

De algemene voorwaarden van de offerte

Op een offerte staan deze vermeld en deze kunt u doorlezen. Heeft u vragen of is iets niet duidelijk dan raden we aan om contact op te nemen en de vraag direct aan het bedrijf te stellen. Dit voorkomt onduidelijkheid in de toekomst.

Beperkte geldigheid van de offerte

De offerte die uitgebracht is heeft een verloop datum. Tot deze datum kunt u de offerte gebruiken om diensten af te nemen bij het verhuisbedrijf Rotterdam. Na deze datum zal de offerte vervallen en kunt u natuurlijk altijd een nieuwe offerte aanvragen. Deze datum is ingesteld om prijswijzigingen door te voeren en niet dat een klant met oudere prijzen komt door een offerte van 2 jaar geleden.

 

Bekijk ook: verhuisbedrijf Amsterdam