Verhuisbedrijf Amsterdam

verhuisbedrijf AmsterdamHet beste verhuisbedrijf in regio Amsterdam is beschikbaar voor verhuizingen van zowel particulieren als bedrijven. Door de jarenlange ervaring in Amsterdam van zonder kloppen, kunt u er vanuit gaan dat uw spullen met veel zorg en kennis worden verhuist. Ook op het gebied van bedrijfsverhuizingen hebben we veel ervaring. Zakelijke verhuizingen moeten vaak snel, zorgvuldig en effectief worden uitgevoerd. Zonder kloppen heeft hierin veel ervaring, en kan u helpen bij het verhuizen van uw inboedel.

Bij ons verhuizingen van kwaliteit. Een goed verhuisbedrijf Amsterdam tegen hele scherpe tarieven. Bij ons heeft u de keuze in wat u betaald. Doet u een deel van de verhuizing zelf? Bij ons is dat is geen enkel probleem. Op deze manier kunt u extra besparen op uw verhuiskosten. Voordat de verhuizing wordt ingepland, kun u natuurlijk altijd een offerte opvragen om te zien dat wij inderdaad zeer scherpe tarieven gebruiken.

Verhuizen binnen Amsterdam is voor ons geen enkel probleem. Maar ook als u vanuit Amsterdam naar een andere locatie gaat verhuizen, of komt wonen in Amsterdam bent u bij Zonder Kloppen aan het juiste adres. Onze ervaring en vakkundig personeel zorgt ervoor dat u zonder moeite binnen een dag verhuist kun zijn.

Doordat er veel ervaring is met verhuizingen in Amsterdam kan er zeer goed worden ingeschat hoelang de verhuizing ongeveer in beslag zal nemen. Deze inschatting wordt in vrijwel alle gevallen waargemaakt of zelfs overtroffen. Verhuizen zonder stress is heel goed mogelijk wanneer u Zonder Kloppen verhuisbedrijf Amsterdam inschakelt. Uw spullen worden met de grootst mogelijke zorg behandeld en de verhuizing is snel achter de rug. En dit alles tegen relatief lage kosten. Vraag nu een offerte op, en zie zelf hoe u gemakkelijk en voordelig kunt verhuizen met Zonder Kloppen.

Veelgestelde Vragen Over Verhuisbedrijf Amsterdam

verhuisdozenVoor verhuizingen die door ons uitgevoerd worden stellen wij gratis verhuisdozen en verpakkingsmaterialen beschikbaar. De verhuisdozen, boekendozen en het verpakkingsmateriaal (papier, plastic zakken, matrashoezen) worden van te voren, op afroepbasis, bij u bezorgd.
Voor garderobeboxen en schilderijboxen geldt dat wij deze op de verhuisdag zelf meenemen. Tevens hebben wij op de verhuisdag een klein aantal verhuisdozen en verpakkingsmaterialen bij ons.

V: Hoever van te voren worden de dozen en verpakkingsmaterialen bezorgd?
A: Deze worden bezorgd wanneer u dat wenst. Dat kan een week voor de verhuizing zijn, maar ook enkele weken / maanden van te voren.

V: En wanneer worden de dozen weer opgehaald?
A: Als u ons belt dat de dozen leeg zijn (de volgende dag, of bijvoorbeeld over een maand), halen we ze weer bij u op.

Inpakken en verpakken in Amsterdam of omgeving

Elk meubelstuk, elk voorwerp zijn eigen verpakking. Wij beschikken over het volgende verpakkingsmateriaal / materieel:

  • Boekendozen: voor boeken, cd’s en ordners etc.
  • Garderobebox: voor hangkleding (zullen wij voor u overhangen en weer terughangen in de kast)
  • Schilderijdoos: voor (kleinere) schilderijen. Schilderijen die niet in een schilderijdoos passen zullen wij voor u verpakken in noppenfolie en/of verhuisdekens
  • Pianohoes: voor het verpakken van uw piano
  • Vleugelplank: voor het verhuizen van uw piano
  • Computerbox: voor het verhuizen van uw computerapparatuur
  • Plastic zakken: voor dekens, kussens, pluche beesten etc.
  • Noppenfolie, inpakpapier: voor het verpakken van breekbare zaken
  • Matrashoezen: voor uw matrassen, zowel 1-persoons als 2-persoons

V: Ik pak zelf in, hoe zit het dan met eventuele schades aan de inhoud van de verhuisdozen?

A: Wanneer wij als verhuizer uw inboedel inpakken kunt u ervan uitgaan dat dat met de uiterste zorg en kwaliteit gebeurd. Daarnaast is uw inboedel optimaal verzekerd indien wij het inpakken voor u verzorgd hebben. Dit in tegenstelling tot indien u zelf het inpakken verzorgd heeft; dan is alleen direct waarneembare schade verzekerd, schade die na het uitpakken geconstateerd wordt valt niet onder onze aansprakelijkheid.

Taxatiebezoek

verhuisbedrijf vinden 020Wij komen graag bij u langs voor een taxatiebezoek. Dit kost u niks, en verplicht u ook tot niks. Tijdens een taxatiebezoek bespreekt onze taxateur van het verhuisbedrijf met u uw wensen op verhuisgebied, wat wij hierin voor u kunnen betekenen en loopt samen met u de woning rond om te kijken welke spullen er verhuisd dienen te worden. Aan de hand van deze gegevens zullen wij u een op maat gemaakte offerte doen toekomen. Verhuisbedrijf Amsterdam zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt verhuizen. Wij nemen alles voor u uit handen.

Extra diensten

V: Wij willen zelf niet inpakken, kunnen jullie dat voor ons doen?
A: Indien gewenst zullen wij het inpakken voor u verzorgen

V: Wij willen zelf niet de de- en montage verzorgen, kunnen jullie dat voor ons doen?
A: Onze handy-man kan deze werkzaamheden voor u verzorgen

Diverse andere extra diensten en services, waaronder uitpakken, containerservice en waterbeddenservice zijn uiteraard mogelijk. Overleg met onze taxateur de vele mogelijkheden.

De verhuisdag

De datum waarop de verhuizing uitgevoerd zal worden wordt in onderling overleg vastgelegd. Dit kan telefonisch als wel per e-mail.

V: Hoever van te voren dien ik een verhuisdatum af te spreken?
A: Hoe eerder u een verhuisdatum bespreekt, hoe groter de kans dat de door u gewenste dag nog vrij is. Over het algemeen doet u er verstandig aan om minimaal 3 weken van te voren een datum te bespreken.

V: Hoe laat beginnen de verhuizers op de verhuisdag?
A: Onze verhuisploeg zal op de verhuisdag rond 8.00 uur op het laadadres arriveren. Indien gewenst kan deze tijd in onderling overleg nader bepaald worden.

Als u kleinere pakketten wilt verzenden kunt u ook eens een kijkje nemen bij Koerier Amsterdam om een rit in te plannen. Dit is bedoeld voor kleinere pakketten.