Staat uw oude huis nog steeds te koop? Lees deze verkoop tips

Verkoopstyling, re-styling, interieurverfraaiing, vastgoedstyling: allemaal begrippen die maar over 1 ding gaan. Zorgen dat uw huis er zo goed uit ziet dat een toekomstige koper zich kan inbeelden hier te gaan wonen.

Maar al te vaak blijkt nog dat de verkopende partij te veel gehecht is aan de woning en ook vindt dat de kopende partij hun smaak wel mooi zal vinden. Maar … smaken verschillen! En daarom is het goed dat de styling juist door iemand anders gedaan wordt. Iemand die geen binding heeft met de woning.

Door vastgoedstyling toe te passen krijgt u een optimale presentatie van uw woning wat zich onderscheidt in andere te koop staande woningen. Als u al aan het verhuizen bent, heeft u hier waarschijnlijk zelf ook al naar gekeken. Als u verhuisbedrijf Rotterdam inschakelt om uw verhuizing te verzorgen, is dit direct een goed moment om de verkoop van uw oude woning wat te stimuleren.

Alles draait om presentatie!

verhuizenWij informeren u graag over de mogelijkheden hoe úw woning kan opvallen op de woningmarkt. Dress to impress! Onderscheid u van de rest door uw huis te stylen. Excuses heeft u niet nodig om uw woning goed te presenteren.

Naast vastgoedstyling is het van belang dat uw woning goed gepresenteerd wordt op de markt. Want wat is er leuker dan gluren bij de buren? Dankzij internet kunnen we onbeschaamd onze gang gaan. Maar als het uw huis betreft wilt u wél graag dat deze met oooh’s en aahh’s aanschouwd wordt. Toch?

Daarom is het van belang dat er goede foto’s gemaakt worden waarbij gekeken wordt naar belichting maar vooral naar de opstelling. De zogenaamde fotostyling. De foto’s zijn gemaakt, nu wordt het tijd om uw woning aan te prijzen. Dit kan d.m.v. een wervende verkooptekst. Dat is een stuk prettiger zelf verhuizen, als u weet dat uw oude woning er goed op staat!

U heeft uw woning verkocht en wilt graag extra hulp bij het inrichten van uw nieuwe woning. U kunt er vaak voor kiezen om zowel de intererieurstyling als de inkoopbegeleiding te laten verzorgen. Hierbij moet u denken aan de juiste leveranciers voor uw woninginrichting voor een goede prijs. Wilt u meer weten over wat kost een verhuizing? Lees dan verder op de website.