Maak een goede start in uw nieuwe woning, bespaar op uw woonkosten

In tijden van economische crisis is het belangrijk om eens te gaan besparen. Wij geven u een aantal tips om te besparen binnenshuis. Ook handig voor studenten die eens willen weten hoe ze aan het eind van de maand voor de verandering eens wél geld kunnen overhouden.

Meubels

meubelsU kunt bijvoorbeeld gebruikte spullen combineren met nieuwe. Kijk eens bij een kringloopwinkel en ontdek dat tweedehandsmeubels vaak moeilijk te onderscheiden zijn van nieuwe. Wellicht heeft uw familie nog meubels die ze toch weg wilden doen. Knap de meubels even op en ze zien er weer uit als nieuw. Er zijn ook meubels die je maar een tijdje nodig hebt. Een kinder commode bijvoorbeeld. De tip is dan ook: koop deze tweedehands en verkoop ‘m weer als hij niet meer nodig is.

Zelf klussen

Bij verschillende meubelwinkels kunt u heel gemakkelijk meubels kopen die u even zelf in elkaar moet zetten. Dat is natuurlijk logisch, maar u kunt ook een stapje verder gaan. U kunt ook uw meubels zelf gaan maken. Zo hebt u gegarandeerd goedkope, doch originele meubels.

Dubbel glas

Met enkel glas gaat er veel warmte van binnen verloren, zodat u harder moet stoken om het huis warm te houden. Met dubbel glas gaat er aanzienlijk minder warmte verloren. Het kost dan wel wat meer geld, maar het is een investering waar u op de lange termijn behoorlijk wat geld mee bespaard. Per jaar bespaart u er 350 euro (!) op. Bovendien is het beter voor het milieu, omdat u minder energie hoeft te verspillen om een warme kamer te hebben. Wilt u verhuizen zonder alle problemen en stress? Kies dan voor verhuisbedrijf Den Haag, goede prijzen en een zeer hoge kwaliteit.